Brojke

Mi smo AUTO GLASS NL

Auto Glass NL je porodična kompanija u vlasništvu gospodina Nebojše Lukića.

Na početku imali smo dva zaposlena radnika, znanje, profesinalnost i veliku energiju da pomognemo svim svojim klijentima da na najbolji način reše problem sa polomljenim ili oštećenim auto staklima.

Pošten i profesionalan pristup svim klijentima, bilo da je reč o zahtevima pojedinaca, brizi o kompanijskim kolima, kombijima i kamionima, servisiranju voznog parka državnih institucija, ili popravci stakala na vozovima, omogućili su nam konstantni rast.

Stalnim unapređenjem rada i negovanjem pozitivnog timskog duha širimo našu delatnost i uspešno trajemo više od dve decenije, na šta smo veoma ponosni!

REČ VLASNIKA

Od osnivanja 1989. godine do sada, prioritet poslovanja uvek je bio očuvanje porodičnog posla, tradicije kvaliteta rada i dobrih međuljudskih odnosa i apsolutno poštovanje naših klijenata i poslovnih partnera.

Na obostrano zadovoljstvo sa mnogima i danas nakon 20 godina, uspešno sarađujemo, a neki poslovni odnosi su prerasli u divna prijateljstva. Svakodnevni cilj je da se kod nas osećate prijatno i budete potpuno zadovoljni uslugom i ljubaznošću, nakon završenog posla.

Misija Auto Glass NL kompanije je da neprekidno širi svoju primarnu delatnost. Stalni napredak i modernizacija procesa rada, u skladu sa najnovijim tehnološkim trendovima. Kako u našoj matičnoj auto industriji, tako i u drugim delatnostima, gde su naši proizvodi primenljivi.

Dođite i uverite se zbog čega trajemo više od dve decenije! Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo u rešavanju nastalog problema ili zaštitimo i ulepšamo vaš automobil, motor, autobus, kamion, voz, brod i enterijer poslovnog ili životnog objekta.


Srdačan pozdrav!

Nebojša Lukić

Osnivač i vlasnik kompanije Auto Glass NL